Vi är övertygade om att du som hundägare skulle önska att din hund hade kunnat vara med dig var du än går, men som vi alla vet är detta inte alltid möjligt. Oavsett om det är arbete, resor, eller annat som kommer i vägen, så tycker vi på Dogley att din hund förtjänar det allra bästa, både för din hunds välmående och ditt eget samvete.

Därför har vi utvecklat och lanserat Dogley i Sverige. Vi har flera hundra hundpassare runt om i landet som står redo att passa din hund när du själv inte har möjlighet. Nedan har vi listat de 4 främsta orsakerna till att du ska välja privat hundpassning.

1. Våra privata hundpassare är trovärdiga och ofta betygsatta av andra hundägare

privat hundpassning dogley

En av de främsta anledningarna till att boka din hundpassare genom Dogley är att din hund får sammakärleksfulla uppmärksamhet som om den vore hemma. Till skillnad från en kennel eller hunddagis så är din hund själv med sin privata hundpassare, och får betydligt mer uppmärksamhet i jämföresle med alternativen.

Några hundpassare är hundägare själva, och på så sätt finns det möjlighet för din hund att få en ny kamrat under sin vistelse. Vi rekommenderar dock alltid att man träffar hundpassaren i person innan man lämnar bort sin hund för att säkerställa att allting fungerar bra både med passaren och eventuellt även deras hund. Det kan även vara bra att träffas hos hundpassaren, och inte i en park eller dylikt, för att vara säker på att din hund får den bästa möjliga upplevelsen.

 

2. Få regelbundna uppdateringar när du använder privat hundpassning

hundpassning hunddagis kennel

Eftersom privat hundpassning är betydligt mer personlig än att få en passning via kennel eller hunddagis så får du dessutom möjligheten att vara mer i kontakt med din passare. Det är vanligt att hundpassaren skickar bilder, videos, och uppdateringar kring passningen till dig, och på så sätt kan du känna dig bekväm under hela passningens gång.

3. Privat hundpassning gör att du kan lämna bort din hund med gott samvete

resa hundpassning semester

Klimatet i Sverige är stundvis fantastiskt, men ibland så drömmer man sig bort mot varmare bredgrader. Men, så kommer man att tänka på hunden… Kan jag verkligen lämna min hund hemma under en hel veckas tid? Idén bakom Dogley kom precis i en sådan här situation, för att lösa hundägare samvetskris i samband med semester eller resande. Eftersom våra hundpassare ser till att din hund får en lika fantastisk semester som dig, kan du utan dåligt samvete åka på semester, och njuta på ett sätt som du kanske tidigare inte har kunnat uppleva.

 

4. Andra hundägare är supernöjda med sin privata hundpassare

hundpassning privat nöjd hundägare

Det är inte bara vi på Dogley som tycker privat hundpassning är den nya grejen, men det gör även våra användare!
T.ex så lämnade Peter sin hund till Molly som är hundpassare genom Dogley, och han sammanfattade upplevelsen såhär:

Det finns naturligtvis också hundar som inte passar särskilt bra med privat hundpassning. Om din hund är väldigt stor och aggressiv kan det vara svårt för en privatperson att hantera din hund. Du bör därför alltid överväga vad som passar din hund när du väljer typ av passning.

Vi hoppas du funderar på att testa Dogley och anlita en privat hundpassare nästa gång du inte har möjlighet att ta hand om din hund själv. Genom att klicka på knappen nedan kan du söka efter en hundpassare i ditt närområde, och se om det finns någon tillgänglig nästa gång du behöver passning. Kommentera gärna nedan eller gilla oss på facebook för att hänga med på vad som händer hos oss.

________________________________

Dogley är en onlinetjänst där du som hundägare kan hitta och träffa godkända privata hundpassare i ditt närområde de gånger du åker iväg på semester eller dylikt. Det är ett tryggt, enkelt, och smart sätt att bli en mer flexibel hundägare, och vi har hundpassare tillgängliga i princip hela landet. Klicka nedan för att hitta din perfekta hundpassare.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *