Hundägare idag vill ha en närvarande och omsorgsfull hundvakt. Ett hundpensionat där din hund blir en i mängden är inte det optimala valet. Om du letar efter ett privat och personligt hundpensionat har vi den bästa lösningen till dig. Boka en hundpassare från Dogley idag:

Boka en hundvakt i ditt område

Vi erbjuder hundpensionat i hela Sverige – till de bästa priserna

Dogley erbjuder marknadens mest flexibla och pålitliga hundpassningstjänster. Med hjälp av vår plattform kan du välja den hundpassning som passar dig och din hunds behov allra bäst. Läs om alla våra olika tjänster här:

Dygnspassning

Behöver du hjälp med hundpassning under en hel dag? Ska du kanske iväg på en minisemester och behöver hjälp med att vakta din hund? Med hjälp av vår tjänst dygnspassning blir din hund omhändertagen under ett helt dygn (inklusive övernattning om du vill). Hunden blir passad av den hundvakt du valt hemma hos honom eller henne. Din hundpassare ser till att hunden har det bra, blir rastad och får lek. Detta moderna hundpensionat kostar 250- 400 kr/dag.

Dagspassning

Behöver du en dagmatte som tar hand om din hund medan du är på jobbet? I sådana fall är dagspassning den perfekta lösningen för dig. Med vår tjänst dagspassning blir din hund omhändertagen under dagen medan du är på jobbet. En typisk dag är från morgon till sen eftermiddag. Du kan dessutom lägga till så att din hund blir passad under kvällen om du skulle ha behov för det. Vad kostar denna typ av hundpensionat då? Dagspassning kostar 175- 300 kr per dag.

Hund och hus

Ska du iväg på semester och behöver hjälp med att ta hand om din hund och dessutom någon som kan ta hand om huset? Vår tjänst hund och hus är i sådana fall den optimala lösningen för dig. Om du väljer vår hundpassningstjänst “hund och hus” kommer hundpassaren hem till dig och tar hand om din hund och dessutom andra husdjur (om du skulle ha några). Hundpassaren kan även hjälpa till med att hämta post och annat som kan behövas medan du är iväg. Vad kostar då detta hundpensionat per dygn? Detta moderna hundpensionatet kostar från 300 per dygn.

Hundrasting

Behöver du någon som hjälper dig med att rasta din hund? Då är hundrastning den perfekta tjänsten för dig. Med hjälp av vår tjänst hundrastning tar en hundpassare hand om din hund och gör så att den får komma ut i minst 30 minuter på en promenad. På så sätt kan du undvika att din hund blir uttråkad hemma och samtidigt kan det bli enklare för dig som hundägare att få ihop livspusslet. Priset för hundrastning börjar på 100 kr per tillfälle.

Besök och mat

Har du svårt att komma hem under dagen och ge mat till din hund? Vår tjänst “besök och mat” är i sådana fall den ultimata hundpassningstjänsten för dig. Hundvakten kommer hem till och ger mat till din hund och ser till att hunden har det bra. Du kan dessutom med hjälp av denna tjänst få hjälp med att mata dina andra husdjur om du skulle ha några. Priset för denna typ av hundpensionat börjar på 150 kr per gång.

Vill du veta mer om våra tjänster? Du kan läsa mer om alla våra olika typer av hundpensionat här.

 

 

 

Vi hjälper dig alltid att hitta en lösning

Då vårt utbud av tjänster är så stort är Dogley det perfekta alternativet när det kommer till privata hundpensionat. Oavsett om du behöver hjälp med att vakta hunden under dagen, på kvällen eller under semester – har Dogley lösningen på alla dina hundpassningsproblem.

Alla hundar som passas via vår plattform täcks dessutom av vår försäkring som vi har med Gjenside. Du kan på så sätt vara helt lugnt när din hund passas. Om olyckan skulle vara framme behöver du därför inte oroa dig.

Så sluta vänta – välj Dogley som ditt självklara hundpensionat.

Boka en hundvakt i ditt område

Vi har hundpensionat i Stockholm, Göteborg och resten av Sverige

Oavsett var du befinner dig i Sverige har vi lösningen för dig. Vi har hundvakter utspridda över hela landet och du kan enkelt söka och se om det finns en hundpassaren i just ditt område. Så det spelar ingen roll om du letar efter ett hundpensionat i Stockholm, Skåne eller Göteborg! Vi har alltid en lösningen för dig.

Hundpassning under semestern

Ska du iväg på semestern och vill lämna hundarna hemma? Inga problem!

Med Dogley är det enkelt, säkert och tryggt att få hunden passad. Om du ska iväg på semester kan du exempelvis välja vår tjänst “hund och hus “. I sådana fall kommer hundvakten att bo hemma hos dig medan du är iväg och ta hand om din hund och ditt hem. Hundpassaren kommer självklart även kunna ta bilder och videoklipp på din hund och försäkra dig om att den har det bra. På så sätt kan du både njuta av din semester och veta att din hund har det bra! Hur bra är inte det?!

Dogley – hundpensionatet som passar alla

Med hjälp av Dogleys fantastiska tjänster behöver du inte oroa dig över att din hund blir en i mängden på hundpensionatet. Våra tjänster gör att din hund är den enda hunden som är i fokus. Din hund får dessutom obegränsat med kärlek av våra hundvakter.

Alla våra hundvakter måste bli godkända av oss innan det kan läggas ut på plattform. Du kan därför vara säker att du alltid får en hundvakt som kommer att ge din hund det den behöver.

Kategorier: Dogley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *