Dogley erbjuder hunddagis för dig som vill ge din hund det allra bästa.  Med kvalificerade hundpassare runt om i hela Sverige kan du snabbt och enkelt boka en omsorgsfull och kompetent hundvakt nära dig – när du vill.

Boka en hundvakt i ditt område

Vad kostar hunddagis hos Dogley?

Hur mycket hunddagis kostar hos Dogley beror på hur länge och hur du vill att din hund ska passas. Här nedanför kan du se våra olika priser på tjänster. 

Dygnspassning: Vill du att din hund ska bli passad under en hel dag hemma hos en hundvakt? I sådana fall kostar det 250-400 kr per dag. 

Dagspassning: Om du behöver en dagmatte till din hund och således speciellt hjälp med att vakta hunden under dagen kostar det 175-300 kr per dag. 

Hund och hus: Du kan även välja att din hundvakt kommer hem till dig och tar hand om andra husdjur och annat i huset. Detta kostar från 300 kr per dag. 

Rastning: Behöver du hjälp med att rasta din hund när du exempelvis är på jobbet? Priset för rastning börjar på 100 kr per gång. 

Besök och mat: Om du vill att din hundvakt kommer hem till dig och ger dina husdjur mat är priset 150 kr och uppåt per gång. 

Hunden ska alltid få det bästa

Idag efterfrågar vi alltfler produkter och tjänster som är skräddarsydda utefter våra egna behov och som dessutom är lyxiga. Detta gäller även när det kommer till hundpassning, såsom valet av hunddagis till vår hund. När vi letar efter hundpassning söker vi därför ofta efter det bästa alternativet till vår älskade familjemedlem på fyra ben. 

Hunddagis har bytts ut mot hundhotell 

Att hunden har kommit att bli mångas bästa familjemedlem, som därför ska ha det bästa av det bästa, märks tydligt. Under de senaste åren har termen “hundhotell” blivit allt mer populär att använda istället för hunddagis. Idag kan man därför lämna sin hund till hundhotell som erbjuder “all-inclusive” tjänster. Detta kan exempelvis innebära att hunden får promenader, lek, godis och extra mat. Det finns dessutom hundhotell som även erbjuder hundmassage och hundfrisör. Att vi tycker om att skämma bort vår hund syns dessutom i reseindustrin. Idag finns det mycket fler hundvänliga hotell på marknaden. 

Det faktum att det blivit mer bekvämt att resa med sin hund eller lämna den till ett hundhotell, betyder dock inte att det är det bästa för din hund. Att ta med sin hund på resan eller lämna iväg den på hundhotell kan leda till att den inte får det lugn den behöver. Många hundar har svårt att anpassa sig till en ny miljö där det finns massa människor och andra hundar som den inte träffat tidigare. Att lämna hunden till hundhotell eller ta med den på resan kan i värsta fall till och med leda till att den blir stressad och får ångest. 

Hunddagiset där din hund är den enda gästen

Men vad finns det då för alternativ om du vill att din hund ska vara den enda gästen på hotellet? Ett ställe som hjälper dig med allt det som din hund behöver, och som dessutom inte heller kostar skjortan? 

Dogley hjälper dig med hundpassning

Att använda dig av Dogley är lösningen på alla din hundpassningsproblem. Dogley hjälper dig att hitta en hundvakt nära dig –  och som dessutom gärna kommer hem till dig. Våra hundpassare väljer dessutom ofta att enbart bara passa en hund i taget. På så sätt kan hundvakten fokusera på hundens individuella behov. Ibland kan det samtidigt vara så att hundpassaren har en egen hund- och då kan ju självklart din hund få leksällskap. 

Hundpassningen kan dessutom anpassas exakt efter dina och din hunds behov. Om du exempelvis vill ha en dagmatte eller kanske bara en hundrastare –  så löser vi det. Dogley erbjuder alltifrån dagspassning till rastningen eller hundpassning under semestern. 

Du hittar alla våra tjänster här. Där kan du se att vi tjänster som ett vanligt hundhotell kan erbjuda. 

Hunddagis i Stockholm, Göteborg och resten av Sverige

Dogley erbjuder hundpassningen runt om i hela Sverige. Om du därför letar efter ett hunddagis i Stockholm, Göteborg eller kanske Malmö, spelar det ingen roll –vi hjälper dig oavsett var du är. På så sätt kan du hitta en hundvakt, dagmatte eller vad du nu söker, var du än är i Sverige.  

Boka en hundvakt i ditt område

Flera fördelar med att välja Dogley jämfört med andra hunddagis

Det finns flera fördelar med att välja Dogley istället för andra hunddagis. För det första är våra hundvakter kvalificerade då vi måste godkänna varje hundvakt som vill bli hundpassare hos oss. Detta ger dig som hundägare en stor säkerhet och garanti. De flesta av våra hundvakter har både erfarenhet av att ta hand om hundar eller är hundägare själva. Hundpassararna som vi erbjuder är därför både kompetenta och har det som krävs för att vara en bra hundvakt. När du väljer Dogley som hunddagis kan du därför vara säker på att din hund får den trygghet och omsorg som den behöver. 

En annan fördel med att välja Dogley som hunddagis är dessutom att din hund automatiskt blir försäkrad. Försäkringen täcker olyckor och akut sjukdom och dessutom om din hund skulle förstöra något av hundvaktens ägodelar. Om du har några frågor om detta finns vi alltid beredda att svara. Du kan snabbt och enkelt nå oss på antingen info@Dogley.com eller ringa +45 81 72 38 00. 

Kategorier: Dogley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *