Nutidens konsumenter efterfrågar allt mer produkter och tjänster som är skräddarsydda efter deras individuella behov. Det gäller även inom hundpassning, där kraven kan tyckas motsvara ett 5-stjärnigt hunddagis. Endast det bästa är bra nog för våra fyrbenta ögonstenar, som idag betraktas som en familjevän. 

 

Hunden har fått status som ett lyxdjur

Denna tendens speglas tydligt i hur vi vill att vår hund skall passas. Under de senaste åren har begreppet  “hundhotell” myntats. I grunden kan ett hundhotell jämföras med ett hundpensionat, där man i vissa fall har möjlighet att köpa till “all inclusive” tjänster till sin hund. Det kan vara promenader, lek, hundsimning (om anläggningen tillåter), godis och extra läcker mat. Ja, vissa ställen erbjuder till och med hundmassage och hundfrisör.Kvinna rastar sin hund i koppel i en park

Att vi människor gärna skämmer bort vår hund speglas även i reseindustrin, då en del hotell nu blivit hundvänliga. 

Dessa tendenser gör det givetvis mer bekvämt att resa med sin hund, eller få den passad på ett hundhotell. Men det är inte nödvändigtvis det mest optimala för din hund. 

Ofta finns inte det lugn som hunden kan behöva. För en del hundar kan det vara svårt med omställning till ny miljö och inte minst att vara runt så pass många nya hundar och människor. De kan i värsta fall blir stressade, och resultera i en orolig och ångestfylld hund som inte är särskilt glad.

 

Ett hunddagis där din hund är den enda gästen

Men vad om det skulle finnas ett annat, bättre hundhotell, där din hund är den enda gästen? Där alla din hunds behov tillgodoses. Och utan fokus på påträngande extra tillägg och dolda kostnader?

Det gör det, och svaret är Dogley

 

Här har du möjlighet att välja en hundvakt i ditt närområde, som med stor glädje passar din hund i ditt eller sitt egna hem. Ofta vill hundvakten passa en hund åt gången, så att det är fullt fokus på hundens individuella behov. I några fall har hundvakten själv en hund, så att din hund får sällskap och en vän att leka med. 

Hundpassning hos Dogley är en individanpassad passningsform, som kan skräddarsys efter dina och din hunds behov. Under våra tjänster kan du läsa om de 5 flexibla lösningar vi erbjuder. Lösningar som du inte alltid kan hitta på ett klassiskt hundhotell. 

 

Hunddagis i Stockholm, Göteborg och resten av Sverige

Dogleys hundpassare är fördelade runt om i hela Sverige. Det gör det hela mycket enklare att hitta passningsmöjligheter nära dig. Det är möjligt att söka på specifika städer, och på så sätt begränsa det stora antalet hundvakter till de som är relevanta för just dig. 

 

Det finns flera fördelar med att välja det privata hundhotellet Dogley framför de andra alternativen. Bland annat är våra hundvakter godkända av oss, så vi kan stå för dem fullt ut. Det är din garanti och trygghet som hundägare. 

Varje hundvakt som anmäler sig frivilligt hos oss har därför både erfarenhet med att passa hundar, och många är som sagt själva hundägare. Personen är därmed fullt kompetent och vet vad som krävs för att passa din hund. 

Hunden blir därmed kärleksfullt omhändertagen, och får den trygghet som den behöver, samtidigt som de naturliga behoven tillgodoses. 

Utöver det, så ingår det via vår förmedling av hundvakt även en försäkring för din hund, om det värsta tänkbara skulle ske. Försäkringen täcker vid olyckor och sjukdom, men också om din hund skulle skada hundvaktens ägodelar. 

Om du av någon anledning skulle behöva komma i kontakt med oss under passningen, så sitter vi alltid redo för att svara på dina frågor, närsomhelst. 

 

Kategorier: Dogley

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *