Dagmatte

Letar du efter en dagmatte som kan hjälpa dig att passa din hund under dagtid? Den moderna hundpassningstjänsten Dogley hjälper dig att hitta dagmattar – oavsett var i Sverige du befinner dig. Du kan dessutom bli dagmatte genom vår plattform. 

Dogley – den moderna hundpassningtjänsten

Hos oss kan du enkelt hitta en dagmatte som passar just din hunds behov. Dogley är en privat hundpassningstjänst som sammanför hundägare med hundvakter. På så sätt behöver du inte lämna din hund till ett opersonligt och stort hundpensionat – istället kan din hund passas av en privat dagmatte. 

När du låter din hund passas utav en av våra dagmattar – kan du slappna av. Alla våra hundpassare och dagmattar är försiktigt och noggrant utvalda för att passa in på våra kriterier om vad en kvalificerad hundpassare är. Genom att använda dig av vår plattform erbjuds du dessutom en försäkring via Gjensidige

Genom att låta din hund passas av någon av våra dagmattar kan du sluta att ha dåligt samvete för att du är på jobbet eller på semester. Våra dagmattar är bra på att kommunicera och håller dig uppdaterad med söta bilder och videos på hur din hund mår. Dogley möjliggör därför att både du och din hund kan ha det bra – bättre än så kan det inte bli.

Hos oss kan du hitta en dagmatte till din hund till ett rimligt pris

Om du vill att din hund ska passas av en dagmatte under en hel arbetsdag (så kallad dagpassning), är priset 175-300 kr per tillfälle. En kortare passning under dagen, exempelvis, hundrastning, börjar på 100 kr/per gång. Om det dessutom skulle vara så att du skulle behöva en dagmatte som inte bara tar hand om hunden under arbetsdagen utan även en kväll och natt, erbjuder vi även dygnspassningen från 250-400 kr per dygn.

Hitta en dagmatte nära där du bor

Dogley hjälper dig att hitta dagmattar nära där du bor. Med hjälp av vår sökmotor kan du enkelt se vart den närmsta dagmatten finns.