Hundpassning i Skogås
Mobirise

Hundpassning i Skogås

Söker du Hundpassning i Skogås? Dogley har 100-tals privata hundpassare i Sverige som står redo att passa din hund när du själv inte har möjlighet att göra det. Sök själv genom vår hemsida, och hitta din egna perfekta hundpassare i din närhet. 

Privat Hundpassning i Skogås med Dogley
- här är varför:

Mobirise

Passningen sker lokalt

Istället för att din hund ska behöva vistas i okända miljöer kan din hund få passning i ett kärleksfullt hem i närheten av där du bor. Undvik att din hund får känna sig obekväm, och eventuellt vistas med andra hundar som den kanske inte trivs med.

Det är tryggt och säkert

Alla privata hundpassare hos oss på Dogley har gått igenom en manuell process där vi godkännt dem för privat hundpassning. Utöver detta erbjuder vi försäkring via if, om olyckan skulle vara framme. Din hund är verkligen i trygga händer under passningen. 

Mobirise
Mobirise

Du får gott samvete

Våra hundpassare skickar ofta bilder till dig under passningens gång, så du kan säkertställa att din hund har det bra. Slipp dåligt samvete när du är utomland, och njut av semestern på ett helt nytt sätt.

Vad våra användare tycker om Dogley

"Lämnade min hund till Molly for en 4 dagars tripp och kan bara sammafatta det som en perfekt upplevelse."

"Vår lite känsliga cockerspaniel stormtrivdes hos den här familjen. Han fick vara ute på promenader, leka och hade det mycket bra."

"Kunde inte haft det bättre. Allt kändes bra från första stund. Jennifer ingav en trygg och lugn känsla och fick oss att känna oss varmt välkomna."

© Copyright 2017 Dogley